KJE SE JE MEŠALO?
GALERIJA FOTOGRAFIJ IZ DOGODKOV
Prihajam iz okolice Ptuja in z barmanstvom se ukvarjam že od svojega 19. leta. Moja strast do razvajanja ljudi s klasičnimi in nepričakovanimi kombinacijami okusov me je pri zgolj 21. letih pripeljala do lastnega cocktail cateringa, kjer je moje poslanstvo, da se lahko gostitelj počuti kot gost na svoji lastni zabavi. Verjamem, da koktajl ni samo pijača – je trenutek, ki poveže ljudi in pusti spomin.
Pohvalim se lahko s širokim naborom dogodkov, kjer sem skrbel za koktajle – od manjših privatnih zabav do večjih porok in poslovnih srečanj. Na vsakem dogodku poskrbim za profesionalno izvedbo, prijetno vzdušje in pijače, ki ostanejo v spominu.
Za seboj imam tudi enomesečno intenzivno usposabljanje na Evropski barmanski šoli (EBS) v Barceloni, kjer sem osvojil več kot 70 klasičnih koktajlov ter nadgradil znanje različnih tehnik prostega točenja (freepour), akrobacij (flair) in bar managementa. Med drugim sem pridobil tudi široko znanje na področju zgodovine in produkcije destiliranih pijač, piva in vina. Dodatno sem opravil tudi specializirani miksološki tečaj, kjer sem se poglobil v sodobne tehnike in ustvarjanje unikatnih kombinacij okusov.
Certifikata spodaj potrjujeta, da svoje delo opravljam na podlagi preverjenih tehnik, mednarodno priznanih standardov in vrhunskih praks v barmanstvu. Dokazujeta moje strokovno znanje na področju klasičnega barmanstva in sodobne miksologije, pridobljeno na eni najuglednejših šol na svetu.